• img EV
  • img SUV
  • img Mpv
  • img Sedan
  • img varebil
lz_pro_01

nyheter

Hvordan Kinas nye energibilmarked vil være i 2022?

Salgsvolumet av nye energikjøretøyer i Kina har et godt vekstmomentum, produktstrukturen til det rene elektriske markedet optimaliseres kontinuerlig, og plug-in-markedsandelen er også på vei til å utvide seg ytterligere. Basert på dette har Gaishi Automobile studerte det innenlandske markedet for nye energibiler fra januar til september 2022, og gjorde noen utsikter for den fremtidige utviklingstrenden, for referanse for relevante personer.

Utviklingen av Kinas nye energiindustri har forårsaket et visst press, men det fremmer også objektivt substitusjon av innenlandske bilbrikker i Kina. Prisene på kraftbatteriråvarer holder et høyt spekter av stigende, på kort til mellomlang sikt for å se begrenset rom for nedgang.Råvareprisen stiger til terminalbilprisen, noe som resulterer i at A00/A0 ren elektrisk modell fordelen svekkes, forsinker "venter" forbrukere til å kjøpe;A-klasse plug-in hybridmodeller sammenlignet med rene elektriske modeller, kostnaden ytelsesfordelen er ytterligere fremhevet; B-klasse og C-klasse modeller er avhengige av høyteknologiske konfigurasjoner for å tiltrekke seg forbrukere.

Deny-energi kjøretøymarkedet opprettholdt eksplosiv vekst fra januar til september 2022, med en penetrasjonsrate på 26 prosent. Produktmiksen av rene elektriske kjøretøyer ble optimalisert; Den samlede markedsandelen til hybridmodeller har en økende trend. Fra perspektivet til penetrasjonshastigheten til ny energi i markedssegmentene er A00-markedet dominert av nye energimodeller, og A- og B-markedene har stort rom for salgsvekst av nye energimodeller. Fra salgsbytypers perspektiv har andelen ikke-begrensede byer økt, og markedsandelen til nye energikjøretøyer i byer fra andre til femte lag har økt betydelig, noe som indikerer at markedet for nye energikjøretøy synker ytterligere, forbrukernes aksept for nye energiprodukter forbedres ytterligere, og penetrasjonen av markedsområdet er betydelig forbedret.

Fra perspektivet til det innenlandske markedets konkurransemønster, inntar den tradisjonelle bedriftsleiren for autonome kjøretøy den ledende posisjonen i det innenlandske nye energibilmarkedet, den innenlandske nye kraftleiren vokser raskt, og den tradisjonelle utenlandske investeringsleiren er i en svak posisjon. storskala produksjon av hybridmodeller av tradisjonelle autonome kjøretøybedrifter, integrering av de tre elektriske forsyningskjedene for å forbedre deres konkurranseevne, fremtiden forventes å fortsette å opprettholde en høy sammensatt salgsveksttrend; De innenlandske nye kreftene er i hard konkurranse , og salgsrangeringen endrer seg stadig, så konkurransemønsteret har ennå ikke dannet seg. De nye BEV-modellene bygget av tradisjonelle utenlandske investeringer har ikke fått en sterk respons på hjemmemarkedet, og merkevarekraften til drivstoffbiler er vanskelig å kopiere nye energimodeller, og fremtidens inkrementelle plass er begrenset.

Det er anslått at penetrasjonshastigheten for ny energi i det innenlandske personbilmarkedet vil nå 46 % i 2025 og 54 % i 2029. I fremtiden vil skateboardchassiset få bruksmuligheter, det halvsolide batteriet vil gå inn i masseproduksjon, flere spillere vil bli med i strømskiftemodusen, og de vanlige bilbedriftene vil følge utviklingsstrategien for vertikal integrasjon av de tre strømforsyningene.

 

 

 

Internett:https://www.forthingmotor.com/
Email:dflqali@dflzm.com
Tlf: 0772-3281270
Telefon: 18577631613
Adresse: 286, Pingshan Avenue, Liuzhou, Guangxi, Kina

 


Innleggstid: Des-09-2022