• img EV
  • img SUV
  • img Mpv
  • img Sedan
  • img varebil
lz_pro_01

nyheter

Hva gjorde Armenia da den åpnet sin nye butikk 10. juni?

Dongfeng forthings nye butikk i Jerevan, hovedstaden i Armenia, ble åpnet på en storslått måte.En rekke medier rapporterte om begivenheten på stedet, og den var veldig populær og var vitne til begivenheten sammen.

nyheter 21

Noen kunder bestilte til og med flere kjøretøy på stedet.Denne butikken er den andre utenlandske 4S-butikken utviklet av vårt selskap gjennom grenseoverskridende e-handel, som ytterligere realiserer internasjonaliseringsstrategien og vil fortsette å vokse sin internasjonale virksomhet på det globale markedet.

nyheter 22
nyheter 23

Siden opprettelsen av diplomatiske forbindelser 6. april 1992 har de to landene i Sentral-Asia alltid respektert og støttet hverandres kjerneinteresser, og har alltid utdypet samarbeidet basert på konseptet gjensidig nytte og vinn-vinn.Økonomiske og handelsmessige utvekslinger mellom de to landene utvides dag for dag, og det er gjort bemerkelsesverdige fremskritt innen samarbeid innen mineralutvikling, metallsmelting, fornybar energi og infrastrukturbygging.I følge statistikk har Kina siden 2009 alltid vært Armenias nest største handelspartner.Selv under virkningen av COVID-19-epidemien, fortsetter handelsvolumet mellom de to landene å øke.

Det pragmatiske samarbeidet mellom de to sidene har oppnådd konkrete resultater og forbedret folkets levebrød og velvære i de to landene.I dag akselererer verdensmønsteret, og den internasjonale og regionale situasjonen gjennomgår dyptgripende endringer, noe som gir nye utfordringer til utviklingen i alle land.Å ta 30-årsjubileet for opprettelsen av diplomatiske forbindelser som et nytt utgangspunkt, ytterligere utdyping av det vennlige samarbeidet mellom Sentral-Asia på en allsidig måte er i samsvar med de grunnleggende interessene til de to landene og folkene, og er av stor betydning for det felles utvikling av begge sider.I fremtiden bør de to landene utnytte samarbeidspotensialet og kontinuerlig forbedre samarbeidsnivået;Gjør opp for mangler og skape nye høydepunkter for samarbeid;Fremme sambygging av «belte- og veiinitiativet» og styrke sammenkoblingen.

Det kinesiske akademiet for samfunnsvitenskap er villig til å holde tett utveksling med armenske akademiske kretser, utdype gjensidig forståelse mellom Sentral-Asia og Kina, styrke samarbeidskonsensus mellom de to sidene og bidra med visdom og styrke til den allsidige utviklingen av vennlige forbindelser mellom Sentral-Asia. Asia.


Innleggstid: 11. august 2022